Specialismen

Hesterman Advies | Arbeidsconsulent –trainer & intermediair

Persoonlijke arbeidsbemiddeling

Hesterman Advies begeleidt cursisten, zoals  jongeren, herintreders en mensen met een arbeidsbeperking actief bij het vinden van passend werk. Dit doen wij door middel van specifieke trainingen, persoonlijke coaching-trajecten en bemiddeling tussen werkgevers en kandidaten. Centraal staat het vinden van een geschikte werkplek die aansluit op jouw ambities, competenties , werkervaring, opleidingsniveau en carrière wensen.

Hesterman Advies beschikt over actuele kennis van sociale wetgeving, arbeidswet- en regelgeving en heeft een eigen trainings- en coaching programma.

Naast het vinden van “potentieel” personeel voor werkgevers, begeleiden wij ook (multiculturele) jongeren en ex-ondernemers voor een plaatsing op de arbeidsmarkt. Bemiddeling in leer-werktrajecten behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Hesterman Advies heeft goede contacten met werkgevers vanuit diverse branches. Van de regio FoodValley, de Betuwe, Provincie Gelderland tot aan midden Nederland. Door jarenlange samenwerkingsverbanden en goede verstandhoudingen met overheidsinstellingen, recruitmentbureau ’s, bedrijven en opleidingscentra, is Hesterman Advies in staat om een brug te slaan tussen vraag en aanbod.

Hesterman Advies consultant voor doelmatigheid, trainingen & – arbeidsbemiddeling

Binnen het Sociale Domein vindt u Hesterman Advies terug bij gemeenten en provincies. Op ad-interim basis, bijvoorbeeld voor het concretiseren van uitvoeringsplannen en het geven van trainingen aan werkzoekenden.

Hestermanadvies werkt als intermediair tussen gemeenten, provincies, werkgevers, werknemers, opleidingscentra en onderwijsinstellingen.

Arnhem | 06 17848000 | info@hestermanadvies.nl