Arbeidsbemiddeling

Hesterman Advies | Arbeidsbemiddeling met resultaat

Hesterman Advies, kennis van het sociale domein, training en advies en arbeidsbemiddeling

Hesterman Advies verbindt werkgevers en werknemers actief bij het vinden van een goede match. Dit doen wij door middel van bemiddeling tussen werkgevers en kandidaten. Centraal hierbij staat het vinden van geschikte kandidaten, met competenties die aansluiten op de vacature.

Er wordt gekeken naar:

✔ Werkervaring

✔ Opleidingsniveau en carrièrewensen

✔ Of de kandidaat past binnen de organisatiecultuur van uw bedrijf

Hesterman Advies | Intermediair tussen werkgevers en werkzoekenden
Hesterman Advies heeft goede contacten met werkgevers vanuit diverse branches. Van de regio FoodValley, de Betuwe, Provincie Gelderland tot aan midden Nederland.

Door jarenlange samenwerkingsverbanden en goede verstandhoudingen met overheidsinstellingen, recruitmentbureau ’s, bedrijven en opleidingscentra, is Hesterman Advies in staat om een brug te slaan tussen vraag en aanbod.

Persoonlijk contact
Bart Hesterman onderhoudt persoonlijk contact met werkzoekenden, zo weet hij goed of een “potentiele” kandidaat ook daadwerkelijk aansluit bij uw vacature en geschikt is voor uw organisatie. Wilt u meer weten wat Hesterman Advies voor u kan betekenen? Bel of e-mail, wij helpen u graag verder.

Training & Coaching
Naast het vinden van “potentieel” personeel voor werkgevers, bemiddelt Hesterman Advies ook multiculturele jongeren, ex-ondernemers, 50+ers en herintreders voor een plaatsing op de arbeidsmarkt. Met specifieke trainingen en persoonlijke coaching-trajecten worden kandidaten klaargestoomd om te kunnen voldoen aan de vraag op de huidige arbeidsmarkt. Bemiddeling in leer-werktrajecten behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Arnhem | 06 17848000 | info@hestermanadvies.nl

Hesterman Advies ook actief voor mensen met een arbeidsbeperking
Hesterman Advies aangesloten bij Beroepsvereniging voor klantmanagers